Aktris Gong Seung Yeon'un yaklaşmakta olan K-draması I Will Travel For You'da başrol oynayacağı bildiriliyor.

28 Mart'ta medya kuruluşu SPOTV'ye göre, Gong Seung Yeon yeni K-dizisi I Will Travel For You'da oynaması için teklif aldı. Hikaye, Ando Sakura, Miho Jun ve Takeda Tetsuya tarafından yönetilen bir drama versiyonu da olan Japon romanı Tabiya Okaeri'ye dayanacak. Roman Harada Maha tarafından yazılmış ve Kim Seong Mi tarafından Koreceye çevrilmiştir.

Gong Seung Yeon, yaklaşan dramada rol alabilmek için şu anda programını ayarlıyor.

Gong Seung Yeon oyuncu kadrosuna alınacağını resmen onaylarsa, bu onun bu yılki ilk K-drama projesi olacak. Geçen yıl The First Responders dizisinde Kim Rae Won, Son Ho Jun, Kang Seo Ha, Hwang Young Hee ve Kang Gi Doong ile rol aldı.

Gong Seung Yeon ayrıca bu yıl Re-Born ve Handsome Guys gibi yakında çıkacak olan filmleriyle meşgul olacak.

Aktris, My Lovely Girl, Heard it Through the Grapevine, Six Flying Dragons, The Master of Revenge, Introverted Boss, My Only Love Song, Are You Human Too?, Flower Crew: Joseon Marriage gibi K-dramalarında yer almasıyla tanınır. Ajans, Bulgasal: Ölümsüz Ruhlar ve daha fazlası.

Senin İçin Seyahat Edeceğim, seyahat ederken oluşan duygu ve iyileşmeyi sergileyecek. Roman ayrıca Japonya'da bir drama olarak üretildi ve çok iyi eleştiriler aldı. Bir kız grubundan bir seyahat muhabirinin yolculuğunu gösterecek. Seyahat ederken hayatın anlamını ve gerçek başarıyı anlayacaktır.

Yaklaşan K-dizisinin prodüksiyonu hala organizasyonu işliyor ve aynı zamanda oyuncu kadrosunu da tamamlayacak.